CFR Cluj a pierdut la Bordeaux pe greseala ei, dar francezii au avut numai cuvinte de lauda despre campioana Romaniei. "Rezultatele romanilor de la Cluj in aceasta grupa nu au fost deloc intamplatoare", au titrat jurnalistii de la France Football, iar Le Figaro anunta "un meci dificil acasa la acesto romani surprinzatori".

"Ne asteptam la acesta evolutie si ei au confirmat: acesti romani de la Cluj sunt niste luptatori! Victoria cu Roma si egalul cu Chelsea nu a fost deloc o intamplare fericita pentru CFR. Agresivi, bine asezati in teren si ajutati de un portar pregatit, oamenii lui Maurizio Trombetta i-au dat mari batai de cap lui Bordeaux", a scris France Football.

Clujenii au recunoscut in cor dupa prima lor infrangere din grupa A: "Vina ne apartine". Jucatorii lui Bordeaux se umfla in pene la prima lor victorie in aceasta editie de Liga Campionilor.

"Aceasta infrangere este complet din vina noastra. Nimeni nu a jucat bine, dar vom lupta, deoarece tot outsideri ne consideram", a spus Yssouf Kone.

"Ne-am pregatit pentru un meci dificil in fata romanilor. Ati vazut ce rezultate a obtinut CFR Cluj pana acum in grupa. Sunt fericit pentru acest rezultat mai ales ca e prima oara cand am scapat fara gol. Oricum, Bordeaux a meritat victoria!", a declarat antrenorul lui Bordeaux, Laurent Blanc.

"Este o victorie care ne relanseaza. Acum vom merge la Cluj pentru a obtine puncte. Vom face socotelile la final, dar ne vom juca sansa pana la capat", a adaugat si Diarra.