David Beckham se intoarce sa joace in Europa. Incepand cu ianuarie englezul va juca alaturi de Ronaldinho si Kaka la AC Milan. "Jucatorul ni se va alatura incepand cu prima luna a anului viitor. Discutam cu agentul lui, dar cred ca pentru inceput va veni sub forma de impumut. Nu e vorba de o strategie de marketing. Echipa va ramane intacta, Beckham este un element mai special" a declarat vice-presedintele formatiei milaneze, Adriano Galliani.

Venirea starului de la LA Galaxy in Serie A e si o strategie de a atrage mai multi suporteri la stadion. "Fotbalul de azi nu e doar tehnic si tactic. Fotbalul inseamna si stadioane pline, public si sponsori. Stadioanele se umplu cand ai mari staruri mondiale. Beckham a vrut sa vina la Milan si nu la alt club", a declarat Galliani.

Antrenorul Carlo Ancelotti spune ca e o placere sa-l aiba in echipa pe Beckham: "Pentru mine nu e niciun fel de problema. Chiar va fi o placere. Beckham e un sportiv serios, un profesionist adevarat. Probleme vor avea jucatorii care vor intra in panica".

"Ronaldinho, Kaka, Beckham... Chiar si pentru cateva luni, ar putea fi un Milan galactic", viseaza frumos Galliani.

Starul englez a mai fost la un pas sa ajunga in campionatul italian. In vara anului 2002, Silvio Berlusconi i-a oferit 70 de milioane de dolari pentru un transfer in Serie A, iar Victoriei Beckham o emisiune la una dintre televiziunile sale. Insa propunerea nu i-a fost acceptata.