Jucatorii lui Olympique Lyon jubileaza dupa victoria de marti seara in fata echipei lui Lacatus. Dupa un meci cu rasturnari de scor spectaculoase, francezii sunt bucurosi de obtinerea primei victorii din acest sezon de Liga Campionilor. "Am avut un inceput de meci prost, am primit repede doua goluri. A semanat putin cu meciul Frantei impotriva Romaniei. Dar de data asta, am rasturnat meciul si am castigat", a declarat autorul a doua goluri, Karim Benzema.

Nervos dupa primirea primelor doua goluri, Benzema se bucura ca pana la sfarsitul partidei au putut obtine prima victorie din acest sezon: "Sunt fericit ca am plecat cu victorie. A fost important, dar deloc usor. Sunt bucuros ca am marcat doua goluri. Am aratat un caracter puternic, in ciuda faptului ca eram condusi la scor. Am fost nervos la inceputul meciului, cand am primit doua goluri. Important e ca am luat cele trei puncte. Am marcat cu capul, ceea ce nu se intampla de obicei. Nu este punctul meu forte, dar am muncit din greu".

Juninho crede ca victoria Lyon-ului a venit in urma unitatii echipei. "Sunt foarte fericit. Am lucrat impreuna, toata echipa a recuperat baloanele impreuna. Am avut dorinta de a castiga. Avem talent, dar mai trebuie sa muncim destul. Trebuie sa ramanem concentrati la fazele fixe. Avem talent, calitati, am facut un meci bun si am meritat victoria. Sunt increzator in privinta calificarii, dar trebuie sa muncim, pentru ca celelalte echipe nu se vor lasa asa usor. Obiectivul este sa confirmam in meciurile de acasa", a declarat Juninho.

Portarul Hugo Lloris recunoaste ca punctul slab al echipei il reprezinta fazele fixe: "Pentru un portar, este o seara de cosmar. La 2-0 nu aveam nicio interventie. Am aratat inca o data o stare de spirit superba, am cautat victoria, asta e ceea ce trebuie tinut minte. Trebuie sa mai lucram la fazele fixe, chiar daca au fost bine executate in acest meci. Dar nu ne mai putem permite sa facem atatea greseli".

Jean Makoun stie ce au avut francezii in plus in meciul de marti: concentrarea si caracterul: "Am fost condusi cu 0-2 dupa un sfert de ora. Am revenit bine, dar am primit al treilea gol. De fiecare data cand am fost condusi, am aratat mult caracter, am crezut intotdeauna, nu am iesit din joc si a fost important pentru soarta jocului. S-a putut constata ca suntem periculosi cand recuperam mingi si atacam".

Cris crede ca succesul in viitoarele meciuri poate fi obtinut printr-un joc agresiv: "Golurile pe care le-am primit din faze fixe sunt greu de explicat. Ne-am antrenat, am muncit toata saptamana, este dur de explicat asta. Trebuie sa fim mai agresivi".