Imediat dupa finalul meciul, site-ul oficial al Stelei a titrat un sec "Steaua - Lyon 3-5", in timp ce site-ul francezilor a inceput asa: "Uluitor acest Lyon" si a continuat "OL a obtinut poate cea mai frumoasa victorie din acest sezon, cu siguranta insa cea mai spectaculoasa. A fost un meci complet nebun. OL si-a asigurat cel puţin un loc de Cupa UEFA, daca nu mai mult. OL s-a temut, dar a aratat caracter. Lyon a ratat startul meciului, incepand cursa de urmarie si fortandu-l pe Zapata sa faca parade spectaculoase. Steaua nu a parut capabila sa mentina avantajul".

"Ce tara frumoasa, Romania!", a scris si sport.fr. "Condusa de trei ori, OL a revenit si a invins. Meci istoric!", au adaugat francezii. "Meci nebun, realmente nebun", a notat postul francez RTL. "Steaua a clacat complet in repriza a doua", a scris RTL.

Toata Franta s-a pus de acord: "Lyon clovni dupa 11 minute", dar "ce tara frumoasa e Romania" unde "jucatorii lui Lacatus nu au reusit sa egaleze dupa ce au condus, mai rau, au primit si golul 5", a dat verdictul Le Monde.

"Lyon a revenit de la 2-0 si s-a impus la Bucuresti", a titrat si AFP, iar OuestFootball.fr e de parere ca "Lyon este pe drumul cel bun", amintind ca Benzema a fost "calaul Stelei, omniprezent si indispensabil pentru echipa lui Puel".

Prestigiosul cotidian Le Parisien scrie ca "Lyon este campioana rasturnarilor de situatie" dupa revenirea spectaculoasa de la Bucuresti.