Evolutia lui Cristi Chivu din partida castigata de Inter in fata Romei cu 4-0 a fost considerata de presa italiana "aproape impecabila". De altfel, toata echipa Interului a avut o prestatie fara greseala, iar Ibrahimovici l-a impresionat pe Mourinho. "Echipa e indragostita de Ibrahimovici, de felul cum joaca si se comporta pe teren", a spus antrenorul lui Inter.

"Chivu a avut o prestatie foarte buna: nu a comis nicio eroare, aproape impecabil se poate spune", a scris siteul italian Datasport, notandu-l pe roman cu 6.5. "A blocat bine singura ocazie mai periculoasa a Romei si a fost capabil, gratie clasei sale, sa aseze perfect jocul. Pacat ca a primit cartonas galben", au notat jurnalistii de la Eurosport.it despre roman.

In acelasi ton optimist au scris si cei de la Sportmain.it despre capitanul nationalei. "Accidentarile precedente din defensiva Interului ale lui Chivu si Cordoba nu s-au simtit. Un cuplu central aproape perfect. Atentie, Chivu s-a intors". Cei mai buni jucatori ai echipei lui Mourinho conform Sportmain.it au fost portarul Julio Cesar (7,5) si atacantul Ibrahimovici (8).

"Nu este niciodata usor sa joci impotriva Romei, dar am facut exact ce trebuia sa facem, cu o aparare la inaltime, am dat primul gol foarte repede si acest lucru ne-a dat aripi. Cand castigi astfel de partide, mai ales la diferente asa mari de patru goluri, este absolut normal ca lumea sa se teama de tine. Am muncit foarte bine, iar antrenorul a ales echipa perfecta pentru acest meci", a declarat Cristi Chivu, fostul jucator al Romei.

Meciul facut de Inter pe Olimpico l-a facut sa zambesca pana si pe vesnicul nemultumit Mourinho. "Echipa e indragostita de Ibrahimovici, de felul cum joaca si se comporta", a spus portughezul. "Contra Romei am vazut cea mai buna evolutie a Interului din acest campionat, dar se poate si mai bine. De ce i-am folosit pe Obinna si Quaresma din primul minut? Pentru ca au fost cu mine toata saptamana si s-au antrenat, in timp ce ceilalti jucatori erau la loturile nationale. De data aceasta ne-am pus de acord cu totii. Aplauze pentru baieti!".