"Daca Peseiro invinge astazi ramane, daca nu ....", a declarat presedintele executiv al Rapidului, Alexandru Bunea, insa conducatorii din Giulesti au inceput cautarile unui nou antrenor care sa-l inlocuiasca pe portughez chiar in cazul unei victorii, astazi, cu Gaz Metan.

"M-au contactat cei din conducerea Rapidului. Daca va fi sa vin de maine sau peste un an doi, voi vedea. Visul meu e sa ajung la Rapid", a confirmat antrenorul Progresului, Marius Sumudica, intentia Rapidului de a renunta la serviciile lui Peseiro indiferent de rezultatul cu Gaz Metan. Aceasta decizie vine dupa meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul in care rapidistii abia au obtinut calificarea.

"Am avut contacte cu cei din conducerea clubului, insa nu e nimic concret. E un vis pentru mine sa ajung la Rapid, ma simt magulit. Daca va fi de maine sau peste un an doi, voi vedea. Visul meu e sa ajung la Rapid. Nu ar fi o problema comunicarea cu jucatorii straini. Eu stiu portugheza si nu ar fi o problema. Vestiarul nu mai e la fel de unit ca pe vremea lui Razvan Lucescu. Rapid are unul dintre cele mai bune loturi din campionat. Nu e posibil sa incepi bine si dupa aceea sa pierzi atatea meciuri. Nu stiu daca suporterii vor avea rabdare cu mine. Si eu sunt un suporter al Rapidului. Niciodata nu as fi putut sa joc la rivelele lor", a spus fostul rapidist la Gsp Tv.