Dupa un inceput de campionat fara greseala, Lyon si-a aratat slabiciunile in ultimele etape: a pierdut categoric, 3-0, cu Rennes, iar acum a bifat primul rezultat de egalitate contra fostei echipe a antrenorului Puel. Apararea lui Lyon s-a dovedit inca o data fragila, motiv de ingrijorare pentru francezi si prilej de bucurie pentru Steaua care poate sa profite de eventualele greseli ale fundasilor lui Lyon.

Lyon a incasat primul gol in minutul 14 cand Rami a profitat de un marcaj lejer a lui Fred si a deschis scorul. Dupa numai zece minute, camerunezul lui Lille, Chedjou, le-a dat o mana de ajutor adversarilor si a reluat centrarea lui De Michels in propria poarta. Lipsa de luciditate la faza de finalizare a jucatorilor sai l-a determinat pe Puel sa renunte la decizia de a-l menaja pe Karim Benzema pentru meciul cu Steaua, de marti, si l-a trimis pe teren in locul invisibilului Ederson.

La trei minute dupa intrarea lui Benzema, Bastos a dus scorul la 2-1 pentru Lille cu un sut zdravan de la peste 20 de metri. Lyon a revenit inca o data, in minutul 76. Campionul mondial Grosso si-a sarbatorit revenirea pe teren cu gol si a salvat echipa lui Puel de la a doua infrangere in campionat. Pe finalul partidei, Lyon l-a pierdut pe Menash (accidentat la aductori), inlocuit de Boumsong.

Vezi aici rezumatul meciului dintre Lyon - Lille