Vesti proaste pentru Dinamo! Invinsi fara drept de apel la Cluj, dinamovistii au ramas si fara atacantul Florin Bratu. Potrivit rezultatului controlului medical facut astazi (sambata), golgeterul din Stefan cel Mare ar putea lipsi aproape o jumatate de an dupa accidentarea din partida cu CFR Cluj.

“Bratu o sa mearga sa faca un control si in Germania si vom vedea daca este de operat sau nu”, a declarat Vasile Turcu la Sport.ro

Accidentarile in lant ale unor jucatori de baza din lotul dinamovist (Marius Niculae, Pulhac, Zicu) si, acum, vestea ca Bratu ar putea sa lipseasca pana la sfarsitul sezonului i-au pus capac lui Cristi Borcea.

“Durerea cea mare nu este rezultatul, ci accidentarea lui Bratu. Cu el nu e deloc de gluma. Astazi a efectuat un RMN in urma caruia a aflat ca are o entorsa la genunchi, cu afectarea ligamentelor incucisate. E grav, trebuie operat, revine tocmai la anul”, a spus Borcea pentru www.prosport.ro.

In ciuda esecului de la Cluj, conducatorii din Stefan cel Mare nu si-au pierdut increderea in Mircea Rednic si sunt convinsi ca viitorul suna bine pentru Dinamo. "Vom lua sase puncte cu Otelu si Steaua. Nu concep altceva. Batem Steaua si ne detasam in varful clasamentului", a adaugat Borcea.