Otelul a invins cu 2-0 dupa un meci in care diferenta au facut-o gafele portarului columbian Zapata: nu a inchis coltul scurt la golul lui Pena (23) si a respins neinspirat, in fata, o minge prin care Tanasa a inchis tabela (82). Steaua, departe de pretentiile fanilor, are totusi motive de frustrare - Radoi (47) si Ovidiu Petre (80) au nimerit bara transversala!

Click aici pentru programul etapei 11 si clasamentul Ligii 1.

"Meciul asta mi-a demonstrat un lucru: avem nevoie de atacanti, oameni care sa dea goluri, si acum am descoperit ca o sa avem nevoie si de un portar. Nu zic ca Zapata nu o sa apere cu Lyon sau ca o sa iasa acum din echipa! Dar din iarna, o sa aduc si un portar, in afara celor doi atacanti pe care o sa vedeti ca ii aduc" - George Becali, patron Steaua, in direct la GspTV.

"In echipa mea, sunt vreo patru cinci oameni de care nu a auzit nimeni. Si cu oamenii astia am reusit sa batem Steaua si sa facem egal cu CFR-ul. Obiectivul nostru ramane totusi evitarea retrogradarii!" - Petre Grigoras, antrenor Otelul Galati.

"Campionatul nu este incheiat. Sa vedem ce se va intampla si diseara, in CFR cu Dinamo. Avem probleme de lot, s-au accidentat si Stancu, si Szekely... Moreno a jucat miercuri noaptea pentru nationala Columbiei... Cred ca am avut ghinion, macar un gol meritam sa inscriem" - Marius Lacatus, antrenor Steaua.

Antrenorul Lacatus a modificat putin asezarea tactica obisnuita, utilizand un modul cu trei mijlocasi centrali (Radoi, Lovin, Tiago), insa ideea nu a ajutat echipa sa isi imbunatateasca randamentul ofensiv. Otelul si-a pastrat filosofia de joc, mult consum energetic si predispozitie pentru atac, izbutind sa deschida scorul in minutul 23, cand Pena a gasit poarta printr-un sut la coltul scurt.

Eroarea lui Zapata a turnat plumb in ghetele coechipierilor care nu s-au regasit decat dupa pauza: asediul bucurestenilor s-a concretizat prin doua bare (Radoi si Ovidiu Petre), insa tot Zapata a fost cel care a facut diferenta - la una dintre putinele prezente ofensive ale galatenilor (dupa pauza), portarul a respins neinspirat mingea in fata, iar tanasa a inchis tabela: 2-0 pentru Otelul.