Portugalia isi complica campania pentru Mondialul din Africa de Sud. Baietii lui Carlos Queiroz nu au reusit sa strapunga defensiva aglomerata a albanezilor, care au jucat in repriza a doua in inferioritate numerica, Teli fiind eliminat pentru lovire intentionata a adversarului. Vedetele Cristiano Ronaldo, Quaresma, Moutinho sau Nani au avut o evolutie slaba, in timp ce albanezii au sanse mari sa produca surpriza preliminariilor si sa se califice pentru Mondial.

Portughezii au avut o bara, Ronaldo a cazut teatral in careu, jenat fiind de un fundas albanez si a ratat o mare ocazie, in timp ce Skela si Bogdani puteau sa detoneze bomba si sa invinga Portugalia la ea acasa.

Portugalia:

Quim - Miguel (Nuno Gomes, min.74), Bruno Alves, Pepe, Paulo Ferreira - Raul Meireles, Manuel Fernandes - João Moutinho (Quaresma, min.53); Danny (Nani ,min.53), Hugo Almeida - Cristiano Ronaldo

Albania:

Beqaj - Beqiri (Teli, min. 24), Curri, Vangielli, Bulku- Lala, Cana; Duro (Berisha, min 76), Agolli, Skela - Bogdani (Vrapi, min 45)

Clasament:

1. Danemarca* 7p

2. Ungaria 7p

3. Portugalia 5p

4. Albania 5p

5. Suedia* 5p

6. Malta 0p

* cele doua echipe au un meci mai putin disputat