Fratii Becali au ramas fara case si masini. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe o parte din bunurile celor opt impresari si sefi de cluburi acuzati ca au adus statului un prejudiciu de peste 12 milioane de dolari. Bunurile sechestrate nu trebuie distruse sau instrainate. Daca nu vor respecta aceste lucruri, vor fi acuzati de sustragere de sub sechestru.

Ioan Becali, acuzat ca a pagubit statul cu peste 10 milioane de dolari, are sechestru pus pe doua apartamente din Bucuresti si pe autoturismul Rolls Royce. Fratele sau, Victor Becali are sechestrata vila din Pipera.

Lui Cristi Borcea, acuzat ca a prejudiciat clubul Dinamo, i s-a pus sechestru pe imobilul din Pantelimon, potrivit cotidianului Adevarul.

George Copos a refuzat sa semneze actul de instiintare a sechestrului pe casa de 433 de metri patrati, sustinand ca este nevinovat.

Gigi Netoiu a pus la dispozitia DNA-ului un cont de 110.00 lei, pentru a i se ridica sechestrul de pe doua imobile din Bucuresti si autoturismul BMW.

Mihai Stoica a ramas fara un teren din Voluntari, Gica Popescu fara un imobil din aceeasi localitate, iar lui Jean Padureanu i s-a pus sechestru pe un apartament din Bistrita.

Potrivit Adevarul, AFC Dinamo Bucuresti, Dinamo 1948 SA, CF Gloria 1972 Bistrita, FC Rapid Bucuresti si CS Otelul Galati au mai multe conturi blocate.