Maurizio Trombetta, antrenorul italian al CFR-ului, a precizat la finalul partidei dramatice cu U Cluj, scor 14-13 dupa executarea loviturilor de departajare, ca ar fi fost o mare rusine ca echipa campioana a Romaniei sa fie eliminata din Cupa Romaniei inca din faza 16-imilor de finala.

"A fost incredibil de greu cu Universitatea, ma bucur ca am reusit sa revenim de la 2-0. Nu ma asteptam sa fim condusi cu scorul asta. Era foarte grav, chiar rusinos daca nu treceam de aceasta faza. Trebuie sa ne recuperam pentru meciul cu Dinamo", a precizat Trombetta.

"Nu-mi vine sa cred ca am pierdut, dupa 10 penalty-uri, cred ca meritam victoria astazi, am facut o partida buna. Felicit jucatorii pentru daruire si consider ca prin aceasta infrangere am dat dovada ca putem realiza mai multe. Consider si acum ca am castigat meciul. Ma asteptam ca CFR sa revina, insa s-au facut greseli, probabil si lipsa noastra de experienta si-a spus cuvantul", a declarat Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Universitatea Cluj.

CFR a eliminat pe Universitatea Cluj la capatul unei dispute care a totalizat 27 de goluri, o eliminare si mult spectacol in tribune.