Noua tentativa a Stelei de a-l vinde pe Mirel Radoi la Inter este departe de reusita. Cel care i-a adus cu picioarele pe pamant pe sefii din Ghencea este chiar impresarul Victor Becali. "Transferul lui Radoi la Inter nu este ca si facut. Mourinho nu poate trata un transfer, nici macar nu a venit special pentru Radoi. Nu este niciun secret ca Mourinho spune exact ceea ce are de spus", a spus impresarul la gsptv.

Lucescu senior, selectionerul Piturca si ceilalti care roiesc in jurul lui Radoi vorbesc frumos despre viitorul capitanului Stelei la Inter, insa niciunul nu e convins ca "transferul anului" in Romania are sorti de izbanda.

"Daca va avea sanatate si daca ajunge acolo, Radoi va si juca la cum il stiu eu", a spus Lucescu pentru ProSport.

"Nu stiu daca va ajunge la Inter, m-as bucura din toata inima sa joace la Inter, concurenta e foarte mare acolo, insa stim cu totii ce poate sa faca Mirel Radoi, el este un jucator care da totul pe teren si sunt convins ca va fi adulat de suporterii lui Inter, sunt si jocuri multe, in campionat, Champions League, Cupa Italiei si ar avea sanse sa joace. Prima data e important daca Radoi va ajunge la Inter. Eu spun ca Mirel Radoi va juca oriunde va fi transferat", a precizat Piturca la sport.ro.