Selectionerul Victor Piturca a declarat ca si-ar fi dorit ca miercuri Romania sa dispute o partida amicala, precum Franta care intalneste Tunisia, dar nu s-a gasit un adversar pe masura. Cu toate acestea, tehnicianul primei reprezentative a precizat ca in luna noiembrie, atunci cand tricolorii vor da piept cu Georgia intr-o disputa cu caracter amical, vor aparea mai multi jucatori noi fata de ultimele convocari.

"Am vorbit cu Ionut Lupescu, dar nu era nici adversar pe masura si era si etapa de Cupa. Imi doresc sa avem jocuri cat mai multe la echipa nationala, sa testez cat mai multi jucatori. La meciul cu Georgia o sa chem mai multi jucatori noi", a precizat Victor Piturca la Sport.ro.

Pentru a cunoaste cat mai bine jocul adversarelor, selectionerul va asista, miercuri, la Viena, la partida dintre Austria si Serbia, contand pentru grupa a-7-a de calificare pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud: "Vreau sa iau un prim contact cu echipa Serbiei, pentru ca Dan Apolzan mi-a zis ca ar fi cea mai buna din grupa. Eu nu prea cred, deoarece consider ca Franta e cea mai buna. Echipa Frantei era mai solida la EURO decat acum", a conchis Piturca.

Din puctul de vedere al tehnicianului, lupta pentru calificare la Cupa Mondiala se va da intre Franta, Romania si Serbia.