Pana la Consiliul Federal, de pe 15 octombrie, care va stabili soarta antrenorului Raymond Domenech, tehnicianul francez se bucura de atasamentul total al jucatorilor sai, cei care sunt in unanimitate pentru pastrarea acestuia pe banca tehnica a vicecampioanei mondiale. Un lucru e clar, tricolorii au contribuit la resuscitarea carierei unui antrenor care avea demiterea scrisa in alb inainte de partida de la Constanta, informeaza L'Equipe.

"Chiar nu as putea sa imi imaginez de ce ar trebui dat afara. Caracterul puternic pe care l-a aratat cand eram condusi cu 2-0 a facut diferenta. Acest meci poate fi un act fondator la o noua generatie a nationalei Frantei", a precizat Boumsong.

"Trebuie lasat sa isi faca treaba, are nevoie de timp pentru reconstructia echipei, iar contractul sau trebuie prelungit. Daca am fi castigat in Austria, nimeni nu ar fi avut nimic de comentat la adresa sa. Nu va conta ce vom face impotriva Tunisiei (Franta intalneste miercuri Tunisia intr-o partida amicala)", a declarat varful de atac al Barcelonei, Thierry Henry.

Jurnalistii francezi scriu ca exista o mare probabilitate ca Raymond Domenech sa fie pastrat in functie dupa revenirea deosebita pe care a avut-o Franta la Constanta, impotriva Romaniei.