Stelistul Radoi s-a intalnit duminica cu antrenorul Interului, Jose Mourinho, la hotelul Crowne Plaza. Nici unul din cei doi nu au facut vreo declaratie, dar nasul Gigi declara: "E ca si facut transferul lui Radoi la Inter".

"Depinde doar de Radoi sa ajunga la Inter, depinde foarte mult de cum va evolua de acum inainte. Eu i-am zis lui Mirel sa mearga sa se intalneasca cu el. Eu cred ca va pleca in iarna la Inter. E ca si facut transferul lui Radoi la Inter", a declarat patronul Stelei pentru sport.ro.

Ioan Becali a declarat, tot la sport.ro, ca pretul mijlocasului stelist variaza intre 11 si 13 milioane de euro: "Mirel este cunoscut de Mourinho, portughezul a ramas in Romania pentru a-l cunoaste. I-a lasat o impresie foarte buna din punct de vedere uman. Totul depinde de Radoi, sa fie sanatos, sa joace bine, urmeaza ca meciurile din Champions League si din campionat sa il lamureasca pe Mourinho. Cred ca il va mai urmari o data, poate in Romania. Inter are citiva elefanti de 34-35 de ani si va trebui sa renunte la ei. Se poate face acest transfer in iarna sau poate chiar in vara viitoare. Cred ca va ajunge la Inter si va avea un salariu mare. Momentan, pretul lui Radoi variaza intre 11 si 13 milioane".

Mirel Radoi a mai fost la un pas de un transfer la Inter in vara aceasta, dar tranzactia a picat.