Probleme cu nocturna, probleme cu banii, probleme cu jucatorii. Si totusi Popa spera ca echipa sa va castiga restanta cu Farul Constanta, din etapa a V-a a Ligii I. Jucatorii ieseni nu si-au primit salariile de ceva vreme, iar accidentarile si suspendarile ii produc probleme de efectiv tehnicianului. "Responsabilitatea mare este pe umerii jucatorilor in acest moment. Ei au fraiele, au cutitul, astept sa taie painea cu Farul", a declarat Ionut Popa.

"Responsabilitatea mare este pe umerii jucatorilor in acest moment. Cert este ca unii sunt nemultumiti de conditiile existente, de faptul ca nu si-au primit banii din contract de mai multe luni. Ei au fraiele, au cutitul, astept sa taie painea cu Farul. Indiferent insa de rezultat, vreau ca spectatorii sa-i lase pe jucatori in pace, dar si pe presedinte, sa se ia de mine. Sa se ia de Popa, care e dracu' gol", a adaugat Popa.

Problemele personale ale atacantului Balba nu il intereseaza pe antrenor, ci doar cele legate de echipa Iasului: "Pe mine nu ma intereseaza ce face Balba in afara terenului. Eu vreau sa joce fotbal, cand pleaca de la stadion, e treaba lui. Daca e tampit si nu are crestere, eu ce sa-i fac? Nici nu pot merge cu el de manuta pe strada, sa-l pazesc de politie, de taximetristi, de ziaristi. El e vaccinat, e major, e insurat, sa aiba grija de viata lui".

Partida de duminica se va juca cu portile deschise pentru spectatori. "Pentru a nu aparea alte incurcaturi am decis ca intrarea sa fie libera pentru toata lumea, nu numai pentru cei care nu au putut sa vada partida, desi isi luasera bilet. Singura rugaminte pe care o am la spectatori este sa respecte rezervarea locurilor abonatilor", a declarat Sorin Boca, presedintele Politehnicii, potrivit sport365.ro.