Fotbalistii romani sunt motivati puternic inaintea meciului de sambata impotriva selectionatei Frantei. Dupa infrangerea in fata Lituaniei si victoria chinuita in fata Insulelor Feroe, elevii lui Piturca spera ca meciul cu Franta sa-i readuca in gratiile suporterilor romani.

Rezultatele nesatisfacatoare de la Euro ii motiveaza pe jucatorii nationalei. "E cel mai puternic adversar. Putem sa castigam. Atuu-ul nostru este dorinta de a schimba ce a fost la Euro. E o stare buna de spirit", a declarat George Ogararu.

Ciprian Marica spera ca jocul bun al nationalei lui Piturca de sambata sa le aduca laude din partea francezilor: "Suntem constienti de miza meciului. Important e ca adversarii nostri sa ne laude la finalul meciului".

Schimbarea la fata a nationalei va face diferenta in meciul din preliminarii"Avem jucatori ce pot face diferenta. Vom arata altfel in meciul de sambata", a mentionat Razvan Cocis.

Capitanul tricolorilor, Cristian Chivu crede ca nationala e pregatita pentru a tine piept echipei lui Domenech: "Ne-am obisnuit sa jucam meciuri importante. Vom face fata acestui meci. Nu avem emotii, dar stim sa ni le provocam singuri".