Partida anului pentru fotbalul romanesc, Romania - Franta, trezeste un interes enorm printre fanii nationalei. Bilete se mai pot gasi insa si in ziua meciului, doar la tribuna a doua. Acestea costa 95 RON la tribuna a-II-a si 50 RON la tribuna I. FRF a anuntat ca in total s-au pus in vanzare 12.300 de bilete.

Din numarul total de tichete, numai 9.225 au fost fost scoase la vanzare, dintre care 1.000 au fost distruite pe piata on-line, restul de bilete fiind retinute de Federatia Romana de Fotbal.

Acestea au fost distribuite catre sponsorii FRF, pentru familiile fotbalistilor, pentru angajatii federatiei si nu in ultimul rand pentru oaspetii de sambata, Federatia Franceza de Fotbal, in total fiind vorba despre 3.075 de tichete.

Costul unui bilet a fost de 90 de lei la cele doua tribune si de 25 de lei la peluze. De asemenea, mai multe galerii si-au anuntat prezenta pe stadionul din Constanta: cele ale Stelei, Rapidului, a lui Dinamo, FC Vaslui si Ceahlaul Piatra Neamt.

Romania - Franta va avea loc, sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul, intr-o partida contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din anul 2010.