Momentele dramatice prin care a trecut Sebastian Coltescu sunt un prilej pentru oamenii din lumea fotbalului sa isi arate adevarata fata. Craciunescu il ataca pe Ionut Lupescu si il acuza ca l-a presat pe arbitru pana cand a ajuns sa stea pe pervazul geamului si sa ameninte ca se arunca de la balcon.

Ionut Lupescu:

Crăciunescu nu ar fi trebuit să mă atace pe mine la televizor în cazul Colţescu ci ar f trebuit să vină şi să îmi spună în faţă. Colţescu chiar mi-a mulţumit că am fost printre puţinii care l-au ajutat. Am impresia că domnul Crăciunescu încearcă să profite de pe urma acestui arbitru în lupta pe care o are el cu Federaţia, cu CCA.

Ion Craciunescu:

Ionut lupescu si Florin Prunea sunt cei doi oficiali care au facut presiuni asupra lui Coltescu. El mi-a spus ca a fost sunat de Lupescu si Prunea inainte de meciuri.

Presedintii de club din Romania s-au bulucit sa comenteze si ei drama arbitrului. Daca Adrian Mititelu sau Gheorghe Dinu si-au afirmat suportul si compasiunea pentru arbitru, unii oficiali au oferit declaratii chiar macabre atunci cand au comentat situatia lui Coltescu.

Porumboiu, finantator FC Vaslui:

Coltescu nu mai are ce cauta in arbitraj! El s-a nascut talent si bine ca nu a murit speranta.

Iuliu Muresan, presedinte CFR:

Arbitrajul romanesc nu are nevoie de sinucigasi.

Turcu, vice-presedinte FC Dinamo:

Cand vrei sa te arunci pe fereastra, inseamna ca nu esti om. Du-te tata, nu contamina tot fotbalul romanesc.

Penescu, patron FC Arges:

Acest arbitru nu are dupa ce sa bea apa, dar are Mercedes in fata blocului. El a vrut sa se sinucida, dar a chemat Salvarea si Pompierii.

Marian Iancu, patron FC Timisoara:

Eu nu mai am incredere in acest Coltescu. Niciodata nu am crezut in valoarea lui.

Coltescu isi doreste sa revina in arbitrajul de elita al Romaniei. Este dispus sa consulte chiar si un medic de specialitate si sa isi ia viata de la capat. "Centralul" depinde doar de veniturile pe care le obtine de arbitraj, presedintele CCA, Gheorghe Constantin, recomandandu-i sa isi gaseasca si o alta profesie.