Rapidul arata bine in conferintele de presa organizate la ProRapid: patronul Fathi Taher are incredere deplina in noul antrenor Jose Peseiro, tehnicianul lusitan este sigur ca va redresa echipa, s-a lucrat mult la nivel de comunicare intre oficiali si banca tehnica, iar italianul Bergodi s-a autopropus la echipa, desi sustinea ca batuse palma cu conducerea. In Giulesti situatia e cu zambetul pe buze, desi echipa e pe locul 11 in Liga 1.

"Dupa cateva zile de analiza s-a vazut ca nu a fost in regula colaborarea noastra cu Peseiro. Nu am lucrat cum trebuie, nu am aratat problemele care le avem si s-au facut niste greseli. Nu s-a semnat un nou contract. El a fost suspendat si acum a fost repus in functie. Nu era normal sa aducem un antrenor nou in mijlocul campionatului", a declarat Fathi Taher, patronul Rapidului.

De cealalta parte, Jose Peseiro este fericit desi echipa este in a doua jumatate a ierarhiei: "Ma bucur ca m-am intors si stiu ca voi repune echipa pe picioare. Obiectivul nostru este acelasi si nu mi-am pierdut increderea in echipa. Daca nu credeam, nu ma mai intorceam. Acum sunt din nou antrenor pentru ca si Taher a vrut-o", a spus portughezul.

Referindu-se la declaratiile italianului Cristiano Bergodi, cel care precizase ca batuse palma pentru preluarea Rapidului, Taher a completat: " Au fost mai multi antrenori cu care am discutat, care s-au autopropus, printre care si Bergodi. A fost o simpla discutie, dar nu a fost nicio intelegere".