Suparat ca Piturca l-a lasat din nou acasa pe Ionel Danciulescu - golgeterul Ligii 1 si locul 10 in clasamentul celor mai prolifici atacanti ai Europei in sezonul trecut, Claudiu Niculescu ii atrage atentia selectionerului. "Danciulescu merita convocat", este mesajul pe care fostul dinamovist il transmite lui Piturca.

Jucatorul lui Omonia e convins ca experienta lui Danciulescu ar fi ajutat nationala lui Mutu si Chivu sa invinga Franta. "Este un meci decisiv, pentru ca noi si Franta am inceput prost si, dupa parerea mea, trebuie sa castigam cele 3 puncte, mai ales cu revenirile lui Chivu, Mutu si Rat. Cand n-am fost selectionat, m-am simtit destul de rau, mai ales cand eram golgheter, pentru ca oricine isi doreste sa joace sub tricolor. Mai ales Danciulescu merita convocat, care joaca bine de ani buni si nu a fost convocat nici la un meci amical. Probabil Victor Piturca stie de ce", a declarat Niculescu la Gsptv.

Niculescu a plecat din Stefan cel Mare la inceputul acestui an pentru echipa germana Duisburg. Dupa ce nemtii au retrogradat in divizia secunda, Niculescu a semnat un contract pana in 2010 cu Omonia Nicosia. "Nu se pune problema sa revin la Dinamo", ii anunta fostul dinamovist pe conducatorii lui Dinamo.