Conferinta de presa ce a urmat partidei Unirea Urziceni - Poli Iasi (0-1) a fost mult mai amuzanta decat meciul. Antrenorii Dan Petrescu si Ionut Popa au oferit cateva declaratii spumoase la final. Moldovenii s-au impus in deplasare insa Poli nu a urcat decat un loc in clasament, ocupand acum locul 16, iar Unirea a pierdut pozitia secunda in clasament.

Primul care a luat cuvantul la conferinta de presa a fost Ionut Popa. "Astazi am promis pentru prima oara prime jucatorilor si s-a vazut ca omul este stimulat cel mai bine de bani. Echipa se afla intr-o situatie grea, toti jucatorii pot sa depuna memorii si sa plece de la echipa", a spus Ionut Popa, care a raspuns cu umor apoi la doua intrebari puse din sala...

Reporter: Cat inseamna aceasta victorie pentru Poli Iasi?

Ionut Popa, incercand sa arate cu degetele: Cam atat, 2 milimetri.

Reporter: Si cui dedicati aceasta victorie?

Ionut Popa: Tie, ca esti simpatic!

Chiar si Dan Petrescu, foarte nervos pe toata durata partidei, a incercat sa glumeasca la finalul meciului. "Nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Daca jucam trei zile si trei nopti tot nu marcam nici daca trageam de pe linia portii si nici daca ni se dadea penalty-ul acela din repriza a doua".