Pentru unii fotbalisti, fotbalul e cel mai complicat lucru de pe pamant. E o enigma. E ceva indescifrabil. 90 de minute le-au luat ialomitenilor si moldovenilor sa isi dea seama cum se joaca acest sport. Pentru jucatorii de la Poli Iasi, dusmanul numarul unu era mingea, iar principalul scop era sa scape de ea cat mai repede.

Unirea s-a chinuit sa atace in prima repriza insa nu a reusit decat doua faze de poarta, irosite de Frunza si Galamaz. In rest, atacantii se loveau de aparatorii adversi si mijlocasii driblau in lateral. Moldovenii s-au aparat cu toate liniile, dar Bratu a facut nota discordanta si a marcat un gol spectaculos si pretios, care redreseaza situatia din clasament a echipei. Repriza a doua s-a jucat doar la o singura poarta, jucatorii lui Dan Petrescu au asediat buturile lui Plesca dar Mara nu a prins o zi de gratie si a luftat in fata portii cand putea sa egaleze.

In scena a intrat si arbitrul Berbecaru care in prima repriza nu in loc sa ii dea galben lui Onut i-a dat lui Munteanu - Onut a primit galben in a doua repriza si ar fi trebuit eliminat - iar in partea a doua nu a acordat penalty la hentul in careu comis de Munteanu.

Unirea pierde al doilea meci pe teren propriu, Poli Iasi reuseste prima victorie in deplasare din campionat iar Dinamo se pozitioneaza confortabil in varful clasamentului.

'90+3 Final. Unirea Urziceni - Poli Iasi 0-1

'86 Onofras rateaza cu poarta goala

'83 Tudor il blocheaza pe Buta la 20 de metri de poarta

'68 Tudor apara cu dificultate sutul trimis de Onut

'57 Plesca prinde sutul lui Mara

'55 "centralul" nu dicteaza penalty la un hent in careu facut de Munteanu

'47 Plesca a retinut sutul lui Mara

'45 a inceput a doua repriza

'45+1 Pauza. Unirea Urziceni - Poli Iasi 0-1

'44 GOL Poli Iasi! Cristi Bratu marcheaza cu un sut frumos, la coltul lung, contrar cursului jocului: Unirea Urziceni - Poli Iasi 0-1

'43 Frunza trimite putin peste vinclu

'37 Frunza reia slab spre poarta lui Plesca

'20 Bordeanu trimite pe spate si Galamaz trimite peste poarta din 5 metri

'18 Jocul e haotic, fara faze de poarta, iesenii se rezuma la a se apara

'3 Tudor retine sutul lui Tanasa

'1 a inceput partida

Unirea Urziceni:

Tudor - Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu ('70 Onofras) - Mara ('82 Ricardo), Todoran ('56 Rusescu), Balan, Apostol - Frunza, Bilasco

Poli Iasi:

Plesca - Buta, Onut, Munteanu, Pecnik - Bernsjak ('88 Ad. Ilie), Gavatorta, Naidin, Miclea ('52 Viveiros) - Cr. Bratu, Tanasa ('70 I. Stancu)

Unirea Urziceni este revelatia acestui sezon. Eliminata cu greu din Cupa UEFA, formatia lui Dan Petrescu ocupa locul 2 in campionat. Poli Iasi se zbate in zona retrogradarii, orice punct in aceasta seara fiind de folos echipei antrenata de Ionut Popa.