Conflictul dintre Federatia de Fotbal a Poloniei si FIFA e departe de rezolvare! Desi ultimatumul trimis de FIFA a expirat astazi, reprezentantii forului polonez nu au indeplinit cerintele cerute de oficialii FIFA, dar au venit cu o noua propunere. Presedintele Federatiei Poloneze de Fotbal (PZPN), Michal Listkiewicz a declarat ca singura solutie de iesire din aceasta criza este o intalnire intre ministrul sporturilor din Polonia si PZPN.

Oferta PZPN a fost transmisa catre ministrul sporturilor din Polonia, Miroslaw Drzewiecki, care nu a dorit sa faca niciun fel de declaratie referitor la aceasta propunere. "Vom da un comunicat oficial pe aceasta tema in jurul orei 15:00. Abia apoi vom vedea care vor fi reactiile PZPN si FIFA legate de acest conflict", a precizat ministrul polonez.

In cazul in care conducerea federatiei poloneze nu va fi repusa in functie, FIFA ameninta Polonia cu o suspendare de la urmatoarele meciuri din preliminariile CM din 2010. In plus, UEFA aprecizat ca Poloniei i s-ar putea retrage dreptul de a organiza Euro 2012.

Conform agentiei AFP, oficialii FIFA mai asteapta unele informatii pana sa comunice masurile ce vor fi luate in legatura cu situatia neclara din fotbalul polonez.