Sebastian Coltescu, arbitru de fotbal in Liga 1, a incercat vineri seara sa se arunce pe geamul apartamentului sau din Craiova, insa a renuntat la intentie dupa aparitia a doua echipaje de politie. Dupa ce ofiterii au spart usa apartamentului, Coltescu a revenit in casa, iar episodul a ramas fara urmari dramatice.

Incidentul a fost confirmat de fostul arbitru Ion Craciunescu, apropiat al lui Coltescu: "Este a doua tentativa de sinucidere a lui Coltescu! Este victima unui sistem nenorocit din fotbalul romanesc, sistem care te "curata". Coltescu nu s-a adaptat".

Sebastian Coltescu se afla in stare de suspendare pana la finalul turului, din cauza unor greseli comise in partida Gaz Metan - FC Brasov 0-0, din etapa a 5-a. "Imi pare rau ca nu m-am dat indisponibil inaintea acelui joc", spunea la vremea respectiva Coltescu despre jocul care l-a scos din circuit pana in 2009. Apropiatii confirma ca tentativa de suicid are legatura cu necazurile din activitatea legata de arbitraj.

Click aici pentru mai multe informatii legate de tentativa de suicid a arbitrului Coltescu.

In aprilie, dupa un meci Dinamo - Urziceni 1-1, presedintele dinamovist Cristi Borcea l-a acuzat dupa meci ca l-ar fi platit candva pentru a-si cumpara un automobil Mercedes. Dupa acel episod, pentru a nega, Coltescu a prezentat presei dovezi prin care demonstra ca si-a cumparat singur automobilul. Intr-un interviu din Gazeta Sporturilor, Coltescu dezvaluia inclusiv faptul ca in iarna inchisese caloriferele pentru ca nu mai avea bani...