Spirite incinse in rivalitatea traditionala dintre FC Arges si Universitatea Craiova: trei jucatori au plecat mai devreme la cabine - Balasa de la gazde, Bornescu si Baird de la oaspeti.

Argesul a deschis scorul prin Tames (minutul 35, din penalty): lovitura de pedeapsa fusese acordata pentru o interventie imprudenta a fundasului craiovean Gaman asupra lui Dulcea. Tames a executat penalty-ul cu o "scarita", in stilul lui Adrian Mutu.

Click aici pentru a vedea "scarita" lui Tames.

Oltenii au egalat in minutul 66 prin Florin Costea: la o lovitura de colt, Prepelita a reluat spre poarta, cu capul; Bosneag a raspins in fata, iar "vulpoiul" Florin Costea a reusit sa reia balonul in poarta.

Click aici pentru a vedea golul lui Florin Costea.

Minutul 81 a fost cel mai fierbinte: pitesteanul Voiculet a avut o intrare dura asupra portarului Bornescu; acesta s-a ridicat si l-a luat de gat, trantindu-l la pamant; dupa potolirea spiritelor si a imbrancelilor, arbitrul de centru Aurelian Bogaciu i-a eliminat pe craiovenii Bornescu si Baird. A plecat mai devreme la cabine si piteasteanul Balasa.

Click aici pentru a vedea incidentele de la Arges - Craiova 1-1.

"Am fost executati in public: am fost pedepsit pentru scandalul pe care l-am facut inaintea jocului de la Urziceni", a spus patronul Craiovei, Adrian Mititelu.

Click aici pentru programul complet al etapei si clasamentul Ligii 1.