Ratarea calificarii in Cupa UEFA nu i-a deranjat deloc pe conducatorii lui FC Timisoara care considera acest rezultat o "experienta din care vom invata multe". "Nu am ce sa le reprosez jucatorilor", a declarat antrenorul lui Timisoara, Dusan Uhrin, dupa ce timisorenii au pierdut ambele meciuri cu Partizan Belgrad.

"Felicit Partizan, dar trebuie sa imi felicit in primul rand elevii, care au jucat foarte bine. Nu am nimic sa le reprosez. Nu am avut noroc sa dam gol repede si, din pacate, asta a decis jocul. Cred ca iesim cu fruntea sus din aceasta competitie", a declarat Dusan Uhrin dupa ratarea calificarii.

Chivorchian e si el linistit dupa prestatia echipei lui Uhrin in acest sezon de Cupa UEFA. "Am facut un joc bun, dar am ratat trei ocazii mari. Calificarea s-a pierdut la Timisoara. Este un inceput pentru ce vrea Poli sa faca in campionat, in Europa. Cu o completare a lotului si cu o mai buna pregatire, Poli se poate prezenta asa cum ne dorim toti", a adaugat presedintele executiv al FC Timisoara.