Etapa a zecea a Ligii intai debuteaza cu un derby. Dupa victoria impotriva Rapidului, FC Arges primeste acasa echipa antrenata de Nicolo Napoli, Universitatea Craiova. "Adevaratul derby al Romaniei va fi vineri! Se vor intalni doua dintre echipele cu cei mai putini straini din lot, cu jucatori din propria pepiniera, care au ajutat si vor ajuta mereu echipa nationala. Pana acum, am vazut doar derby-uri intre argentinieni, portughezi si brazilieni. Avem multi jucatori buni in aceasta regiune, ce ne trebuie atatia straini?", a declarat patronul pitestenilor, Cornel Penescu.

Antrenorul Ionut Badea spera ca, pe langa un joc frumos al ambelor echipe, sa aiba parte de un arbitraj corect. "Ne pregatim pentru a castiga toate cele trei puncte puse in joc. Ramane de vazut daca vom si reusi sa invingem Universitatea. Echipa din Craiova este una dintre formatiile puternice ale acestui campionat. Cum vad eu acest meci din Trivale? Probabil ca va fi frumos, disputat. Cel mai bun sa castige. De asemenea, speram sa avem parte de un arbitraj corect", a spus tehnicianul echipei FC Arges, potrivit sport365.ro.

Ilie Balaci, managerul Universitatii, nu este impresionat de victoria pitestenilor impotriva Rapidului. "Pitestiul a invins pe Rapid. Dar cine e Rapidul acum? Nu joaca nimic. Au batut o echipa cu un baietas in poarta, care nu stiu ce e cu el acolo. Nu trebuie sa ne sperie. Pitestiul este o echipa frumoasa, dar atat. Va fi un meci in care se vor intalni doua formatii cu un joc placut, dar cred ca victoria va fi obtinuta de echipa care se daruieste mai mult, care va risca mai mult. Imi doresc sa cred ca aceasta va fi Universitatea", a afirmat Minunea blonda.

Andrei Prepelita spera ca moralul bun al echipei dupa etapa a opta sa aduca o noua victorie pitestenilor. "Sper sa castigam jocul cu FC Arges, desi ne va fi foarte greu. Argesul vine dupa o victorie rasunatoare in Giulesti contra Rapidului si are un moral foarte bun. Voi reveni la Pitesti cu o strangere de inima. Am jucat multi ani la Pitesti, dar sunt jucator profesionist si fac tot posibilul sa-mi fac treaba cat mai bine acolo unde joc si sunt platit".

Echipe probabile:

FC Arges Pitesti: Bosneag, Stan, Balasa, Lacusta, Poenaru, Tanase, Nastasie, Tames, Bazzi, Dulcea, Kamara

U Craiova: Bornescu, Dananae, Gaman, Mitchell, Rose, Prepelita, Stoica, Dilevski, Woobay, Baird, Costea