Oficialii lui Dinamo nu au resimtit prea tare socul eliminarii din Cupa UEFA si au inceput sa faca promisiuni ca echipa se va califica in grupele Ligii Campionilor. Rednic acuza nesansa pentru ratarea calificarii iar Borcea viseaza ca Dinamo va castiga campionatul.

"In primul meci nu am jucat nimic pentru ca i-am luat de sus. Daca marcam un gol castigam in prelungiri sigur. Nu se pune problema plecarii lui Rednic. Ma doare ce face CFR-ul, nu si Steaua, ca a facut anul trecut un punct si anul asta face tot un punct. M-a impresionat CFR-ul, sunt invidios ca a ajuns in Liga Campionilor, dar trebuie sa castigam campionatul si sa intram si noi in Liga", a spus Borcea la finalul meciului cu echipa olandeza.

Rednic a dat vina pe accidentarile din lot si pe ghinion. "Nu e neaparat rusinos, cit dezamagitor. Cind ai patru-cinci ocazii clare de a inscrie, o bara si un penalty neacordat, e normal sa iti fie ciuda ca nu ai mers mai departe. Cred ca meritam sa ne calificam, dar ne-a lipsit si sansa!".