Succesul CFR-ului in Liga Campionilor l-a facut pe selectionerul Romaniei sa se gandeasca la inca doua nume pentru lista fotbalistilor convocati la nationala: Muresan si Trica. “Muresan a facut un joc foarte bun, Stefan Iovan a fost in tribune sa-l vada. Iar Trica vorbeste prostii cind spune ca se lasa, am discutat cu el, ar veni la nationala fara sa clipeasca, daca l-as chema”, a declarat Victor Piturca la GspTv.

Lipsa de jucatori pe postul de mijlocas central il fac pe Piturca sa ia in considerare convocarea lui Muresan pentru meciul cu Franta: "Pacat ca Muresan nu a jucat meci de meci, pentru ca eu l-am convocat de cand era la Bistrita. Din acest motiv l-am trimis pe Iovan sa-l vada si la fata locului, avind in vedere criza de mijlocasi centrali de la nationala, s-ar putea sa intre in vederile mele pentru meciul cu Franta".

Dupa transferul la Steaua, Ogararu a intrat din nou in atentia lui Piturca. Meciul bun pe care l-a facut la Fiorentina si felul in care a blocat atacurile lui Mutu l-au impresionat pe selectioner. “Normal ca e in vederile mele. Avem chiar asa multi jucatori de valoare pe acest post pentru ca el sa nu aiba sanse? Nu, va spun eu! Ogăraru a făcut o partidă foarte bună şi mă bucură faptul că s-a întors la Steaua şi joacă meci de meci", a spus fostul antrenor al Stelei.