Dinamo abordeaza partida retur cu olandezii de la NEC, contand pentru turul I al Cupei UEFA, cu mult optimism, cainii fiind convinsi ca pot remonta infrangerea suferita in Olanda (scor 1-0). Mircea Rednic nu il poate folosi pe Marius Niculae, accidentat, in timp ce in atac ar putea aparea Andrei Cristea sau Nicolae Mitea.

''Ne dorim foarte mult calificarea in grupele Cupei UEFA. Cred in valoarea jucatorilor nostri, chiar daca pornim cu un handicap de un gol. Putem sa ne calificam si sper sa inscriem cat mai repede! Imi doresc din tot sufletul ca suporterii sa fie alaturi de echipa, pentru ca avem nevoie de sprijinul lor mai mult ca niciodata'', a declarat Mircea Rednic inainte de partida cu NEC.

"Dinamo joaca bine, e un club mare, dar vrem sa castigam si sa ne calificam. Noi jucam fiecare meci la victorie'', a precizat mijlocasul Dominique Kivuvu in legatura cu partida de joi seara.

Partida dintre Dinamo si NEC Nijmegen va incepe la ora 20:15, pe stadionul din Stefan cel Mare, fiind transmisa in direct de Kanal D.