FC Timisoara are nevoie de cel putin doua goluri pentru a spera la o calificare in grupele Cupei UEFA. Invinsi de sarbi in tur cu scorul de 1-2, elevii lui Uhrin incep meciul cu sansa a doua. "Pornim cu sansa a doua, e clar. Ne-am diminuat foarte mult sansele de calificare aici la Timisoara. Mai sunt 90 de minute in care se poate intampla orice. Avem sansele noastre si chiar daca sunt mici speram sa le fructificam", a declarat capitanul formatiei timisorene, Dan Alexa inainte de deplasarea la Belgrad.

"Sper sa jucam mai bine decat am facut-o acasa. E o situatie limita, Timisoara asteapta de foarte mult timp sa participe intr-o cupa. Mai sunt 90 de minute, va fi foarte greu dar trebuie sa dam totul pentru a incerca sa ne calificam. Avem nevoie si de sansa, daca Dumnezeu ne va ajuta cred ca ne putem califica", a adaugat Alexa, constient de importanta meciului de joi.

"Ne asteapta un meci foarte greu, insa, dupa mine, sansele sunt de 30% si trebuie sa luptam pentru aceste sanse. Vom avea o tactica diferita fata de ceea ce am jucat pana acum si trebuie sa analizez foarte bine ceea ce avem de facut. Cheia meciului va fi sa nu facem greseli inutile pentru ca, de fiecare data cand am gresit, ne-a pedepsit adversarul. Au fost niste greseli foarte usoare. Doua lucruri noi am observat la cei de la Partizan dar cred ca tactica lor este aceeasi", a spus antrenorul banatenilor, Dusan Uhrin Jr.

Antrenorul lui Partizan Belgrad e sigur de victoria echipei sale. "Am castigat primul meci si vrem sa jucam si acum un fotbal bun, care sa le dea 0% sanse de calificare! Nu ma astept nici ca meciul sa fie cu prelungiri sau lovituri de departajare”, a declarat Slavisa Jokanovic in timpul conferintei de presa dinaintea partidei de joi.

Echipe probabile:

FC Timisoara: Pantelimon, V.Badoi, Luchin, Sretenovici, Milhazes, Alexa, Borbely, Abiodun, Magera, Artavazd Karamian, G.Bucur.

Partizan Belgrad: M. Bozovic, Stevanovic, Obradovic, Djordjevic, Knezevic, Lazic, Tosic, Juca, Moreira, Bogunovic, Diarra.