Cu Fiorentina, Semedo a fost la un pas sa-i cucereasca defintiv pe suporterii Stelei, insa portughezul nu a reusit sa concretizeze niciuna din ocaziile pe care le-a avut. "Pantera" nu a mai avut in meciul cu italienii hotararea si precizia care l-au facut celebru la CFR Cluj in sezonul trecut!

"Sunt dezamagit. Meritam sa castigam pentru ca am jucat mult mai bine decat Fiorentina si ne-a lipsit doar golul. E vina mea ca nu am reusit sa marcam. Ma simt responsabil pentru faptul ca nu am reusit sa luam toate punctele de la Florenta. Nici egalul nu este un rezultat rau, dar imi pare rau ca nu am obtinut mai mult", a marturisit Semedo la sosirea stelistilor in tara.

Ratarile lui Semedo l-au scos din sarite chiar si pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir. "Cei mai buni oameni ai Stelei au fost Goian, Radoi si Ghionea. Semedo nu mi-a placut. Daca ai 3 ocazii si le ratezi pe toate, atunci nu poti sa pretinzi ca ai valoare", a spus Dragomir la gsptv. In schimb, italienii l-au ales pe Semedo cel mai bun om al meciului si l-au notat cu 7 la fel ca pe portarul Fiorentinei, Frey.