Gregory Coupet il ataca pe selectionerul Frantei, intr-un interviu acordat publicatiei franceze, France football. Portarul lui Atletico Madrid vorbeste despre dictatura instaurata la echipa "albastrilor" de catre Raymond Domenech: "Sunt mai multe lucruri care fac sa nu fie bine in echipa Frantei. Domenech este un dictator pentru ca se joaca cu oamenii, dar facand asta va sfarsi prin a-si sparge fata".

Fostul portar al nationalei Frantei isi compatimeste conationalii: "Ei (jucatorii n.r.) nu pot sa vorbeasca, sunt legati. Eu vorbesc pentru ca am plecat. Dar s-a instaurat o dictatura. Sunt mai multe lucruri care fac sa nu fie bine in echipa Frantei. Domenech este un dictator pentru ca se joaca cu oamenii, dar facand asta va sfarsi prin a-si sparge fata. Totul este trist pentru ca exista o mare calitate la echipa. E pacat ca fotbalisti cu un asa talent au o situatie asa de proasta in cadrul selectiei".

Coupet s-a declarat surprins ca Domenech nu a fost dat afara de la nationala dupa esecul de la Euro si a ironizat decizia de a-i concedia pe doctorul si ofiterul de presa ai echipei. "I-au dat afara pe doctor si pe baietii de la presa... Asta indica frica, nu? Va imaginati atmosfera care se creeaza vazand asta. Dar nimeni nu s-a plans. Nu s-a facut nimic la Campionatul European din vina doctorului si a celui care se ocupa de relatia cu presa. Este rusinos!", a spus Coupet.