Antrenorului Fiorentinei nu ii este frica de Steaua. Potrivit presei italiene, Prandelli crede ca echipa sa are toate calitatile necesare unei victorii impotriva Stelei. "Trebuie sa jucam cu aceeasi convingere pe care am avut-o in meciul cu Lyon. Trebuie sa fim capabili sa controlam jocul inca de la inceput. Noi avem mijloacele si posibilitatile", a declarat Prandelli.

"Viitorul in Liga depinde de noi, de atitudinea noastra, de felul in care abordam un adversar cu o asa experienta ca Steaua. Nu ne e frica de Steaua, dar suntem constienti ca intalnim o echipa importanta", a spus Prandelli.

Care este secretul lui Prandelli in relatia sa cu Mutu? "Ati vazut ce s-a enervat sambata seara cand l-am schimbat? Ei bine, cand Mutu e furios eu sunt calm". Selectionerul Romaniei ar trebui sa ia aminte.

Cand vine vorba de Romania, inevitabil se aduce aminte de debutul CFR-ului in Liga: "Din lectia primita de Roma putem si trebuie sa invatam".

Liga Campionilor se intoarce pe Artemio Franchi si ii da emotii lui Prandelli: "Da, sunt emotionat pentru aceasta prima intalnire din Liga Campionilor de pe Franchi. Este un moment pe care l-am asteptat toti de multa vreme".