Steaua sustine marti al doilea meci in Champions League pe terenul Fiorentinei, echipa celui mai important fotbalist roman, Adrian Mutu. Capitanul Mirel Radoi a efectuat antrenamentul oficial, insa o decizie privind folosirea lui a fost amanata pentru ziua meciului. Bucurestenii au fost complimentati de Mutu ( "Steaua e un club mare, cu multa experienta in Europa") si nu a raspuns provocarilor lui Becali: "el vorbeste ca sa se afle in treaba".

Experienta ultimului joc (1-1 pe terenul lui CFR) arata ca zona mijlocasilor centrali sufera in absenta lui Radoi si Ovidiu Petre, ambii accidentati. Daca Petre nu poate fi folosit, capitanul Radoi a facut deplasarea in Italia, cu gandul de a juca. Radoi a efectuat antrenamentul oficial, ceea ce ii face pe stelisti sa se gandeasca la uitlizarea lui contra Fiorentinei. "Macar o repriza", spune Lacatus, adaugand: "O hotarare o vom lua in ziua meciului".

"Este clar ca nu putem sa facem un joc defensiv aici. Ne gandim sa inscriem macar un gol, iar de aici sa incercam chiar o victorie" - Marius Lacatus, antrenor Steaua.

Fiorentina a castigat ultimul joc de campionat (1-0 cu Genoa), dupa o prestatie buna, de calitate, care l-a facut pe Prandelli sa salute reactia de orgoliu a jucatorilor sai dupa esecul de miercuri (0-3 pe terenul lui Lazio).

"Nu mi-e frica de Steaua, sunt doar preocupat. E o echipa compacta, paseaza bine si au experienta in Champions. Vreau caracter de la jucatorii mei, cum au aratat la Lyon (2-2, in prima etapa)" - Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina.

"Nu exista nicio problema intre mine si antrenor: am fost suparat cand am fost schimbat, cu Genoa, insa am inteles ca nu pot juca tot timpul!" - Adrian Mutu.

"Adrian este un jucator care face totul pentru Fiorentina. Nu a reusit sa marcheze in ultimele partide, iar asta il face sa fie nerabdator, sa fie nervos" - Prandelli.