Criza de la Rapid s-a adancit dupa ce, duminica seara, giulestenii au pierdut meciul din campionat contra echipei FC Arges. Fanii cer demisia lui Peseiro, iar Copos a gasit solutia salvatoare: Mircea Lucescu inapoi sub Podul Grant.

"Nu stiu daca Jose Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Eu sunt actionar minoritar, domnul Taher stie cel mai bine si sunt convins ca va lua decizia cea mai buna. Daca a spus ca trebuie sa asteptam pana la meciul cu Wolfsburg, inseamna ca e singura decizie pe care o putea lua in momentul de fata. Probabil ca nu are o alta solutie, dar repet, eu sunt actionar minoritar, am iesit definitiv din fotbal, respect intocmai contractul semnat cu domnul Taher in vara. Mircea Lucescu este singurul care ar putea scoate Rapidul din aceasta criza", a declarat George Copos pentru Mediafax.

"Chiar am discutat cu Mircea, dar este destul de greu sa vina acum. Sa nu uitam ca Sahtior participa in grupele Ligii Campionilor si nu se poat rupe in momentul de fata. Daca va veni sau nu, in iarna sau la vara Mircea Lucescu nu decid eu. Eu sunt minoritar la acest club", a precizat Copos.

Dorinta fostului patron al Rapidului s-ar putea indeplini, avand in vedere situatia delicata a lui Mircea Lucescu la Sahtior. Rezultatul meciului din Liga Campionilor, impotriva Barcelonei ar putea fi decisiv in viitorul antrenorului roman, dar si al Rapidului.

Dupa sedinta fulger, de duminica, dintre Taher, Copos si Peseiro s-a decis ca antrenorul portughez nu va pleca inaintea partidei din Cupa Uefa, cu VfL Wolfsburg.