Gheorghe Hagi a accepat oferta Unicef pe care a refuzat-o Becali. Acum un an, finantatorul Stelei a exclus asocierea Unicef-ului cu echipa pe care o conduce. Cu toate acestea, nasul Hagi a decis ca e timpul sa lupte pentru viitorul copiilor romani, alaturi de Unicef Romania. Internationalul a semnat, luni, un angajament prin care isi va folosi prestigiul profesional si cunostintele pentru a ajuta Unicef in campaniile organizatiei.

"Sunt onorat de a veni alaturi de Unicef. Sunt destul de sensibil in privinta copiilor, pentru ca ei au nevoie de cineva sa le indeplineasca visurile. Ma bucur ca pot fi alaturi de copii. Daca le vom fi alaturi, vom avea o societate mai buna in viitor. Cand lucrezi pentru copii, succesul e asigurat. Suntem aici pentru a aduce un plus de valoare", a declarat Hagi in timpul conferintei de presa de luni.

Hagi a inceput deja vizitele in zonele defavorizate: "Chiar astazi, inainte de a veni la conferinta, am fost in Ferentari si am vizitat un loc in care copiii au nevoie de ajutor".

Edmond McLoughney, reprezentantul Unicef Romania s-a aratat incantat de decizia lui Hagi de a se alatura proiectelor organizatiei: "In spatele celebritatii, se afla o persoana discreta si modesta. Am fost impresionat de elocventa si ideile lui in privinta copiilor. Cu Hagi de partea noastra, vom atrage atentia in randul populatiei cu privire la problemele copiiilor si nevoile lor".

Prin aceasta colaborare, Hagi s-a alaturat altor fotbalisti internationali care lupta alaturi de Unicef pentru viitorul copiiilor defavorizati: Francesco Totti, Samuel Eto'o, Ryan Giggs, Sir Alex Ferguson sau David Beckham.