Intalnirea dintre Steaua si Fiorentina se anunta si mai incinsa din cauza razboiului deschis dintre Gigi Becali si Adi Mutu. Starul Fiorentinei le promite stelistilor ca o sa inscrie cel putin un gol in poarta lui Zapata. "Astept cu nerabdare meciul cu Steaua. Vreau sa dau macar un gol echipei lui Lacatus, iar Fiorentina să câştige. Nu-mi trebuie nicio motivatie speciala impotriva romanilor mei, dar vreau să îl 'ard' pe Gigi Becali. Am de luat o revansa fata de el si acum este cel mai bun moment sa o fac. O sa bag cel putin o data mingea in ate", a spus Mutu pentru Libertatea.

"Daca ne concetram, Steaua nu are nicio sansa", il sustine Sebastian Frey pe Mutu iar noua senzatie a Fiorentinei, Gilardino, e gata sa-i bata pe stelisti. Daca Mutu&co sunt siguri ca vor invinge fara probleme Steaua, sefii de la Fiorentina sunt de alta parere. "Ne asteapta un meci foarte dificil si nu spun asta doar din complezenta", a spus Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei.

"Fiorentina vrea sa o lase pe Steaua fara gol marcat", scrie siteul UEFA in timp ce presa din Italia le aminteste stelistilor ca "in noua intalniri contra unor adversari din Italia, Steaua nu a simtit gustul victoriei, si mai mult decat atat, nu a reusit sa inscrie niciun gol impotriva lor in Liga Campionilor."