Steaua a plecat astazi spre Florenta in frunte cu Mirel Radoi! Desi s-a anuntat ca este accidentat si nu va juca in meciul cu Fiorentina din Liga Campionilor, capitanul Stelei a plecat alaturi de echipa in Italia, spre deosebire de Ovidiu Petre, care a ramas in tara. Oare Radoi sa fie asul din maneca pentru Lacatus in fata echipei lui Prandelli? "Lacatus nu vrea sa-l foloseasca pe Mirel cu Fiorentina", a declarat Gigi Becali la gsptv in urma cu o zi.

Optimism total pentru conducatorii din Ghencea la plecarea spre Florenta! "Speram ca in meciul cu Fiorentina sa vina si prima victorie din Champions League. Spre deosebire de restul adversarilor, ei nu execeleaza. Nu ne este frica de Mutu!", a declarat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Mai mult, Steaua e sustinuta si de rivalii din Stefan cel Mare."Borcea e un patriot si trebuie sa ne bucuram pentru echipele romanesti, inclusiv pentru Steaua", a declarat Vasile Turcu la gsptv.

Inainte sa decoleze spre Italia, Steaua a mai primit o veste buna. Toja, Dayro Moreno si Zapata au fost convocati la nationala Columbiei pentru meciul cu Brazilia.