Grazie Dinho! Brazilianul a marcat primul gol in culorile Milanului. Il derbi de la madonnina a fost castigat de gazde, Ronaldinho reusind un gol de toata frumusetea cu o lovitura de cap. "Samba lui Ronaldinho, primul KO pentru Inter", a titrat imediat dupa meci gazzetta.it.

Mourinho sufera prima infrangere pe banca Interului, care a terminat partida in 9 jucatori de camp, Burdisso si Materazzi fiind eliminati in ultimul sfert de ora. Trio-ul brazilian Ronaldinho - Kaka - Pato a facut ravagii in defensiva Interului, iar Ancelotti "i-a dat o lectie lui Mourinho", asa cum afirma la unison presa italiana.

Ronaldinho a marcat unicul gol al partidei. I-a pasat de la mijlocul terenului lui Kaka, langa careul de 16 metri al oaspetilor. Kaka se afla intr-o pozitie suspecta de offside, faza nu a fost oprita, jucatorul a avut timp sa isi potriveasca mingea si i-a centrat perfect lui Ronaldinho care, venit din spate, a marcat golul victoriei. Inter a contat doar prin incursiunile lui Maicon si Quaresma, nerrazzurii au ratat si cateva ocazii bune prin Ibrahimovici insa cele trei puncte raman la Ancelotti. Chivu a avut o evolutie buna, avand cateva interventii de clasa.