Una calda si una putin rece pentru Universitatea. Oltenii au evoluat asa cum ne-au obisnuit in acest sezon, s-au aruncat orbeste in ofensiva, si-au creat faze de poarta insa au ratat din situatii incredibile. Brasovul, la fel, nimic special: aceeasi formatie organizata, disciplinata, montata sa raspunda pe contraatac, dar Zaharia in doua situatii clare de gol a tras pe langa poarta.

Omul meciului a fost Bogdan Stelea. Portarul de 41 de ani al oaspetilor a aparat ca in tinerete, faza meciului consemnandu-se in repriza a doua cand in minutul 63, Stelea a respins excelent suturile trimise de Baird si Stoianof si i-a adus lui Lucescu jr. un punct meritat.

Oltenii continua evolutiile oscilante, dar se aleg cu un punct in urma meciului de astazi si au un loc caldut in clasament.

'90+4 Final de meci: "U" Craiova - FC Brasov 0-0

'73 Bornescu apara sutul lui Munteanu din lovitura libera

'63 Stelea a respins suturile trimise de Baird si Stoianof

'58 Zaharia sutat putin pe langa poarta din interiorul careului mic, in diagonala

'45 a inceput a doua repriza

'45+2 Pauza. "U" Craiova - FC Brasov 0-0

'33 Stelea respinge cu greutate sutul lui Rose

'29 Cristescu trage din voleu pe langa bara din stanga

'27 Stoica suteaza milimetric pe langa poarta

'10 Zaharia scapa cu Bornescu si suteaza putin pe langa poarta

'6 Cristescu trage slab din interiorul careului, Bornescu retine

'5 Stoica incearca o executie acrobatica si trage din careu putin peste vinclu

'4 Rose ii paseaza cu calcaiul lui Costea, atacantul patrunde in careu si paseaza pentru Stoianof, dar Abrudan respinge din fata portii

'1 a inceput partida

Universitatea Craiova:

Bornescu - Dananae, Gaman, Mitchell, Rose - Prepelita, Stoica, Barbu ('59 Wobay), Stoianof ('74 Firtulescu) - Baird, Costea ('79 Dina)

FC Brasov:

Stelea - Rui Duarte, Oros, Abrudan, De Melo - Roman, Cristescu, Adriano, Munteanu - Hadnagy ('54 Sburlea), Zaharia ('74 Buga)

Universitatea a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la Unirea Urziceni, iar FC Brasov a remizat pe teren propriu cu Rapid, 0-0. Cele doua echipe sunt despartite in clasament de un singur punct. Oltenii vor sa confirme ca victoria de la Urziceni nu este un accident, Razvan Lucescu isi doreste ca Brasovul sa fie o echipa cu asipratii de cupe europene, nu una de pluton.