Lupta estului se va da la malul marii. Farul Constanta si Otelul Galati se intalnesc in etapa a 9-a, sperand fiecare la o victorie sau macar un egal. "Dupa acest meci ne asteapta o serie infernala, jucam la rand cu CFR, Steaua si Dinamo, astfel ca si un egal la Farul ar fi un rezultat bun. Farul e sub noi in clasament si sper sa ramana acolo", a declarat antrenorul Otelului.

Grigoras isi indemna elevii sa atace poarta fostei echipe: "Sper ca baietii sa-si fi revenit dupa acele trei infrangeri la rand si dupa jocul mai slab din etapa trecuta, sper sa aiba o prestatie buna si mai ales sa scoata un rezultat pozitiv. Nostalgii voi avea mereu cand joc la Constanta, acolo mi-am incheiat cariera de jucator si am inceput-o pe cea de antrenor, dar nu e loc de sentimentalisme".

Antrenorul constantenilor nu se multumeste cu un egal, datorita pozitiei in clasament. "Este un joc important pentru noi, ca suntem deja pe -3, nestiind ce se intampla in meciul cu Iasi. Acest -3 ne face sa ne gandim numai la varianta victoriei, cu toate ca intalnim o echipa care anul trecut ne-a luat toate punctele, foarte bine organizata cu jucatori dispusi la efort, cu jucatori periculosi ca Paraschiv sau Viglianti. Va trebui ca jucatorii Farului sa fie determinati, va trebui sa eliminam greselile si sa ajungem, din nou, la acea siguranta defensiva, pe care nu o mai avem, dovada golurile primite", a mentionat Ion Marin potrivit Rompres.

Echipe probabile:

FC Farul Constanta: Vlas, Farmache, Barbu, Schiopu, Maxim, Teekloh, Patrascu, Fatai, Rusmir, Mendy, Gosici

FC Otelul Galati: Kolev, Carja, Costin, Zhelev, Salagean, Paraschiv, Bourceanu, Viglianti, Tanasa, Pena, Vitaici