Steaua merge cu gandul la victorie la Cluj chiar daca Trica si ai lui sunt neinvinsi pe teren propriu in acest campionat. Stelistii vor avea de infruntat si un stadion plin cu suporterii CFR-ului care au epuizat biletele cu doua zile inainte de meci.

"Este un meci important pentru ca ambele echipe joaca in grupele Champions League. Pentru noi ideal ar fi sa luam cele trei puncte, insa nici un egal nu ar fi rau", a declarat Ogararu.

"Partida cu CFR poate fi numita decisiva, pentru ca atunci cand ai meci direct cu o rivala este foarte important sa scoti rezultate favorabile. Mai ales ca CFR este principala noastra contracandidata la titlu. Noi vrem sa ramanem pe primul loc si sa aratam ca nu degeaba suntem lideri in clasament", a spus si Toja.

Cel mai in forma jucator al echipei lui Trombetta, Culio, nu-i sperie pe jucatorii lui Marius Lacatus!

"Culio este un jucator bun, dar si ceilalti sunt periculosi. Nu ne temem de jucatorii lor, pur si simplu ii luam in serios", a adaugat fostul jucator al lui Ajax. Mai mult stelistii stiu exact cum o sa-l tina departe de poarta lui Zapata pe jucatorul care a facut senzatie la Roma.

"Nu se pune problema sa ne temem de Culio, doar trebuie sa avem grija. Traverseaza o perioada buna, este un jucator valoros, dar daca ne vom face treaba asa cum trebuie, il anihilam", a adaugat Toja.