Laurent Blanc, antrenorul lui Girondins de Bordeaux crede ca Roma e inca favorita pentru a trece de grupele Ligii Campionilor. "Meciul cu Bordeaux e decisiv pentru Roma. Giallorossi si Chelsea sunt favoritele Grupei A a Ligii Campionilor. Avand in vedere ca Roma a pierdut primul meci acasa, va avea un meci de o importanta cruciala. Si noi am pierdut, dar acasa la Chelsea. Pentru noi, un egal nu ar fi un dezastru. Situatia Romei e diferita. Ei trebuie sa castige la Bordeaux", a declarat tehnicianul pentru Corriere dello Sport.

"Nimeni nu credea ca ar putea pierde impotriva Clujului. Lumea a fost surprinsa, dar nu de Roma, ci de romani", a spus Blanc despre surpriza creata de CFR in primul meci din Liga Campionilor.

Tehnicianul lui Bordeaux crede ca jucatorul Romei, Jeremy Menez mai are mult de muncit pentru a deveni unul dintre stalpii echipei italiene: "Menez? E un jucator tanar. Are un talent enorm, dar inca nu a facut tot ceea ce se asteapta de la el. Dupa mine, plecarea de la Monaco a fost o alegere gresita. Anul trecut s-a accidentat, dar anul acesta a avut noroc sa gaseasca o echipa ca Roma. E un jucator care ar putea sa castige meciul de unul singur, dar mai are de asteptat".