Situatie exploziva la Dinamo in randul actionarilor. Astazi, Comisia de Disciplina de la UEFA va analiza incidentele de la partida de la Nijmegen si cel mai probabil, ros-albii se vor alege doar cu o amenda. Evenimentele din Olanda au impartit actionariatul lui Dinamo in doua tabere, clubul aflandu-se din nou intr-o accentuata criza de imagine.

Vasile Turcu a declansat un atac fara precedent la adresa lui Nicolae Badea, pe care l-a jignit in timpul unei emisiuni televizate. Actionarul ii imputa presedintelui ca nu se implica in soarta clubului si foloseste suporterii ca masa de manevra. "Cum poti sa le dai alora 140 de bilete? Sa se roage la biserica sa ne dea o pedeapsa usoara. Iar daca ne da amenda, eu propun in Consiliul de Administratie ca ea sa fie paltita de el care este raspunzator pentru incidentele provocate. Dl Badea a dat telefon sa se opreasca aceste bilete. A fost o excursie imparateasca pentru suporteri. Sa se dezica de acest grup de huligani". Badea a replicat. "Turcu are si el o satisfactie. M-a injurat si pe mine in sfarsit cineva: el. Atat am de spus". Un alt actionar al lui Dinamo a iesit la rampa. Florian Walter a anuntat ca ia in calcul sa se retraga din cauza scandalurilor.

Totul este concluzionat intr-un final apoteotic de Cornel Dinu. "Am convingerea ca de cele mai multe ori cei care sint in conducerea echipei au citit Alexandre Dumas si Cei trei muschetari, au vazut si diferitele versiuni ale filmului, de fiecare data cind baietii de la curtea carolingiana puneau sabia una linga alta si spuneau Toti pentru unul unul pentru toti!".