Conducatorii lui Dinamo vor afla joi ce sanctiune va dicta Comisia de Disciplina a UEFA care a analizat incidentele produse de suporterii dinamovisti la meciul din Cupa UEFA, de la Nijmegen. Nicolae Badea, presedintele clubului, a precizat ca Dinamo nu va trimite niciun reprezentant la sedinta.

"Am trimis un fax cu punctul de vedere al clubului Dinamo, atit catre FRF, cit si catre UEFA, pentru ca forul european ne-a cerut acest lucru. Am primit si noi raportul de joc de la observatorul partidei cu NEC. Din cite stiu eu, acesta a relatat tot ce s-a petrecut in tribune, la rece, nu a scris nimic in plus, nimic urit despre Dinamo", a precizat Badea.

Dinamo va fi sanctionata pentru comportamentul suporterilor, urmand sa primeasca o amenda consistenta din partea UEFA. Conducatorii se tem ca cei de la Comisie ar putea sa interzica accesul spectatorilor la urmatorul meci al echipei din Cupa UEFA. "Nu se pune problema ca Dinamo sa fie exclusa din competitiile europene", au declarat la unison Ion Craciunescu si Ionut Lupescu.