La numai doua zile dupa ce membrii Comitetului Executiv al FRF au decis sa renunte la depunctarea echipelor pentru declaratiile calomnioase ale conducatorilor, Gigi Becali si Cristi Borcea au pornit un nou scandal.

"Borcea este cancerul arbitrajului romanesc" a dat tonul la acuzatii patronul Stelei. "Cristi Borcea stie de ce e capabil şi ştie ce a mai făcut. Îl rog din suflet să nu se implice la aribtrajul din meciurile Stelei. A programat arbitrii în aşa fel încât CFR să iasă campioană sezonul trecut. Borcea e frate de cruce cu arbitrii. El nu îl influenţează pe Augustus, îl influenţează pe taică-su", a continuat Becali. Presedintele executiv al dinamovistilor nu s-a lasat mai prejos! "Becali i-a dat bani lui Augustus Constantin, i-a dat bani lui Corpodean. Lui Becali îi este frică de Dinamo. A văzut că suntem la egalitate cu ei şi vrea să creeze o presiune artificială", a replicat Borcea la Telesport.

Mai mult, Borcea vrea ca Becali sa raspunda la Comisia de disciplina pentru declaratiile sale. "Eu cred ca Gigi Becali va ajunge la Comisie pentru declaratiile facute. Daca domnului Kassai ii va fi frica sa se autosesizeze, voi face eu cerere la Liga. Am stabilit in comitet ca cine greseste trebuie sa plateasca", a mai spus Borcea.