Semedo este principalul subiect de discutie inainte de derbiul CFR - Steaua. Atat gazdele meciului de vineri cat si ros-albastrii au vorbit despre situatia in care se va afla jucatorul, care a parasit CFR pentru a ajunge la Steaua. "Am vorbit cu fostii mei colegi si mi-au zis ca pot sa marchez si doua goluri ca oricum ei vor castiga cu 3-2. Imi este dor de ei si imi va fi dificil sa joc impotriva familiei", a declarat Antonio Semedo despre meciul etapei.

"O sa fie un meci foarte greu. Nu pot sa spun cine este favorita. Noi avem un atu pentru ca il avem pe Semedo, este un castig foarte mare pentru Steaua. CFR Cluj o sa ii simta lipsa lui Semedo. Nu cred ca acest meci o sa se termine egal, Batem noi sau CFR", ii tachineaza Goian la gsptv pe clujeni care nu raman fara replica. "Nu ma intereseaza pe mine ca jucator cum va fi primit Semedo. Ii arat eu lui Semedo pe teren, la ora meciului", isi avertizeaza Trica fostul coleg in Clujeanul.

Desi vorbeste zilnic la telefon cu o parte din fostii sai colegi, Semedo a bagat frica in echipa lui Paszkany. "Numai de Semedo imi este o oarecare teama, deoarece stiu cat de valoros este. El este cel mai bun jucator din Ghencea, dupa Radoi. Le-am spus colegilor ca trebuie sa fim atenti la Semedo." a declarat si Cadu in Prosport.

"Semedo este prietenul meu, dar in meciul de vineri vom fi adversari. Pentru 90 de minute vom uita ca ne-a fost coleg. Chiar daca a marcat de trei ori pentru Steaua, nu cred ca va mai repeta performanta si cu noi", a zis si Tony la Gsptv.